Delock 61678

Delock 61678

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További Delock termékek: Delock Külső merevlemez ház, mobil rack

RaidSonic ICY BOX 2.5/3.5 (IB-111StU3) Külső merevlemez ház, mobil rack 10 470 Ft-tól RaidSonic ICY BOX 2.5/3.5 (IB-111StU3) StarTech SATDOCK4U3RE Külső merevlemez ház, mobil rack 257 000 Ft-tól StarTech SATDOCK4U3RE StarTech SATDOCKU3S Külső merevlemez ház, mobil rack 24 590 Ft-tól StarTech SATDOCKU3S StarTech SDOCKU33BV Külső merevlemez ház, mobil rack 25 890 Ft StarTech SDOCKU33BV
Termékleírás
Beépíthető Nem
Merevlemez méret 2,5"/3,5"
Merevlemez interfész SATA
Csatlakozók
eSATA

További tulajdonságok

Ventilátor Nincs
Kijelző Nincs
Ház anyaga Műanyag

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ezzel a HDD dokkoló állomással külsőleg csatlakoztathatja 2,5 vagy 3,5-ös SATA merevlemezét és USB-n vagy eSATA-n keresztül összekötheti gépével miközben az állomás stabilan tartja a HDD-t. Ez a megoldás nem kíván külső házat, mivel a HDD-t egyszerűen csak a dokkoló állomáshoz kell csatlakoztatni. A mellékelt USB és eSATA kábelt egy szabad USB vagy eSATA portba kell csatlakoztatni. Az Eject gombnak köszönhetően könnyen eltávolíthatja a merevlemezt az állomásról anélkül, hogy kárt okozna benne. Tulajdonságok 2.5 és 3.5 SATA I/II HDD-hez Csatlakozók: USB2.0 / eSATA Adatátviteli sebesség: USB2.0 max. 480 Mbps eSATA max. 3 Gbps Eject gomb LED-es jelző: áram és aktivitás Rendszer követelmények Windows 2000/XP/Vista, Mac 9.3 vagy újabb Laptop vagy PC egy szabad USB porttal Készlet tartalma Dokkoló állomás USB kábel, eSATA kábel Tápegység Felhasználói kézikönyv Csomagolás Dobozos RAKTÁRRÓL AZONNAL 1 DB! Ezzel a HDD dokkoló állomással külsőleg csatlakoztathatja 2,5 vagy 3,5-ös SATA merevlemezét és USB-n vagy eSATA-n keresztül összekötheti gépével miközben az állomás stabilan tartja a HDD-t. Ez a megoldás nem kíván külső házat, mivel a HDD-t egyszerűen csak a dokkoló állomáshoz kell csatlakoztatni. A mellékelt USB és eSATA kábelt egy szabad USB vagy eSATA portba kell csatlakoztatni. Az Eject gombnak köszönhetően könnyen eltávolíthatja a merevlemezt az állomásról anélkül, hogy kárt okozna benne. Tulajdonságok 2.5 és 3.5 SATA I/II HDD-hez Csatlakozók: USB2.0 / eSATA Adatátviteli sebesség: USB2.0 max. 480 Mbps eSATA max. 3 Gbps Eject gomb LED-es jelző: áram és aktivitás Rendszer követelmények Windows 2000/XP/Vista, Mac 9.3 vagy újabb Laptop vagy PC egy szabad USB porttal Készlet tartalma Dokkoló állomás USB kábel, eSATA kábel Tápegység Felhasználói kézikönyv Csomagolás Dobozos RAKTÁRRÓL AZONNAL 1 DB!

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.